image

Endelig i Norge!

Cosmetotextile er navnet på teknologien som ligger bak Lytess produktene. kosmetikk og tekstile i en herlig mix, gir oss undertøy som i løpet av få dager virker slankende, fuktighetsgivende og glattende på cellulitter!

image

 

Den slankende, fuktighetsgivende og glattende effekten oppnår vi takket være mikrokapslene som er satt inn i plaggene. Disse mikrokapslene inneholder ingredienser som bl.a rødalge, ruscus og garcinia. Hele magien skjer i det Du beveger deg, da frigjøres disse ingrediensene og trekker inn i huden din!

image

 

Produktene skal brukes som en kur fra 10-20 dager, 8 timer om dagen alt etter hvilken modell du velger. I tillegg til å gi deg effekt ved hjelp av aktive ingrediser, vil undertøyet virke figurformende der og da, og dermed være perfekt som «hold-in» undertøy! For de som ikke ønsker å bruke disse iløpet av dagen, finnes det også en nattlegging. Denne er i ett tynnere materiale, som gjør den behagelig å bruke selv om natten. Produktene tåler over 30 vask i maskinen, uten å ødelegge buksene fibre!

image

Vi finner 3 type Lytess;

Sleep and Slim; jobber og gir huden gradvis produkt gjennom natten.

Korrigerende; hold in og push up til å bruke under klær, jobber og gir huden gradvis produkt.

Slankende Bioceramik; slankende tights i forskjellige lengter for å bruke om dagen, også til armene- få stammet opp huden på overarmen!

 

Er dette mulig??

Ja det er mulig så lenge du bruker denne som en kur på 10-20 dager, 8 timer på dagen eller velger nattleggingen. Det første du merker er en glatt og fin hud, så merker du cm. Disse mikrokapslene med aktive ingredienser «sprekker» ved friksjon på huden og vår kroppstemperatur.

 

imageimage

FØR                             ETTER                              FØR                             ETTER

 

 

Jeg har prøvd den og jeg fikk effekt!!

Nettbutikken har 40% avslag på denne nå !

 

Ha en super søndag ❤️

Klem  Jeanette K. Haugen