image

Julebord sesongen er straks i gang, for noen har den allerede startet. I den anledning er det mange som  lager en; what to do list og must have list.

Fremover nå kommer jeg til å legge ut en del tips om hva jeg anbefaler dere å gjøre i forkant av ett julebord og hva dere trenger for å få dagen helt perfekt!!!

Must have nr 1.

 

image

ESQIDO ble laget ut ifra en kompromissløs forpliktelse til eksepsjonell kvalitet, design og samfunnsansvar. Designet for profesjonell fagfolk og den mest kresne kunde, våre vipper er håndlaget fra de fineste etisk-hentet mink pelsene.

Hvert par ESQIDO lashes er bevis på vår lindenskap for godt design og håndarbeid. I alt fra våre materialer og utførings prosesser, til emballasje og service, har hver detalj vært nøye vurdert slik at vi kan levere en unik opplevelse.

image

ESQIDO er luksus, men likevel rimelig samling av profesjonelle vipper, kombinert med ett ultra-lett mykt bomulls bånd, noe som resulterer i de letteste og mest komfortable falske vipper tilgjengelig.

ESQIDO vipper er tilgjengelig i et spekter av allsidige stiler, egnet for alle typer øyer, og alle anledninger og finnes i typene; lashlorette,little black lash, unforgettable, og so sweet, miss dolly, bff,lashmopolitan, voila lash, amp it up.

 

image

P.g.a kvaliteten kan disse brukes om og om igjen..

Jeg er kjempe fornøyd med ESQIDO, du kommer til å elske de!!

Vi har disse i nettbutikken Just 4 U.

Ha en fin kveld ❤️

Klem Jeanette K. Haugen