image

Pure Colors,» rene farger » på Norsk. Er ren mineral makeup som ikke inneholder Bismuth oxychloride,talkum eller olje. Mineral makeupen er langtidsvirkende og det er ingen behov for å påføre på nytt i løpet av dagen. Den har full dekkene, skjuler flekker og ujevnheter i huden.

Pure Colors er en sunn makeup som er bra for huden, den er 100% ren, har ingen fyllstoffer, ingen kjemikalier eller oljer og den tetter ikke huden. Den er beroligende for huden, titanium dioxide gir anti – inflammatoriske egenskaper og virker beroligende på huden.

Pure Colors er anti- aging, dens naturlige SPF vil ikke forårsake forringelse av cellene. Den er lett å påføre, har mange bruksmåter og fargevalg og har lett for å skape forskjellige uttrykk og stiler.

Min første opplevelse av Pure Colors var når jeg fikk pudderet på huden ble huden min fort beroliget da jeg har en sensitiv hud. Det var gøy og enkelt å legge øye makeupen da den har mange fine farger du kan » leke» med.

 

image

Her er ett bilde av ei jeg sminket med Pure Colors. I love Pure Colors og anbefaler deg å prøve den!!

Just 4 U har 40% avslag på Pure Colors.

 

Ønsker dere en fin søndags kveld og en hyggelig 1 søndag i advent ❤️.

Klem Jeanette K. Haugen