Først vil jeg ønske dere ett godt nyttår og håper  dere har hatt en fin jul❤️. Jeg har vært lite aktiv på bloggen da jeg driver Klinikken for han og henne i Moss, det har vært mye å gjøre der før jul og i romjulen. Men nå er det ett nytt år og jeg håper dere er godt igang med det nye året ?.

Kulden er her !

Om vinteren anbefaler vi fete kremer som er vannfrie eller med lavt vanninnhold når du skal ut i kulda. Er det vann i kremen, er det viktig å smøre seg i god tid før du går ut, slik at vannet fordamper.

image

Vinterhud blir lett tørr og irritert både i ansiktet og på kroppen. Oppvarming innendørs med tørt inneklima, minusgrader og vind ute, fører til økt fordamping av hudens naturligefuktighet. Det er derfor viktig å bruke fete kremer og beskytte huden ekstra med kuldekem i vintertiden, ikke minst hos barna.

image

Kuldekrem er en fet krem uten vann eller med lavt vanninnhold. Vannfrie produkter vil fryse på ansiktet når du er ute i kulda. Den fete kremen legger seg som ett beskyttende lag uten på huden og reduserer fordamping av huden og motvirker uttørring. Det er viktig å vite at kremen ikke beskytter mot kulda i seg selv eller mot frostskader, men hjelper huden å holde seg myk og smidig.

image

Kalahari phyto barrier protection er en god og lett beskyttende kuldekem med SPF 25.

Kalahari essential body pil er en kraftig og nærende kroppsolje med unike egenskaper som mykgjør og fukter. Den er laget av botaniske oljer som er satt sammen spesielt for å fukte tørr hud.

Produktene kan bestilles på www.just4u.no.

 

For dere som elsker  Nimue eller Ph Formula så kan dere kontakte meg og bestille produktene igjennom Klinikken for han og henne.

 

Jeg ønsker dere