Det er viktig å smøre seg om sommeren. Både sol og varme gjør at huden dehyderer. I tillegg anbefaller jeg å drikke vann. Darphin hydraskin rich og ligth inneholder mye fuktighet, det samme gjør serien til Intraceuticals.

En av forskjellene til disse to seriene er at Intraceuticals inneholder hyaleronsyre ( fuktighet som vi har i huden og mister med alderen) vit A, vit C, vit E som er full av antioksidanter og grønn te og aloe vera som reparer og pleier huden.
Det finnes mange hudpleie produkter og det er mye å velge i.

HP_Tile_1

Her på Just4ubloggen kan jeg som hudterapeut finne de rette produktene til deg. Solens stråler utskiller frie radikaler og da ”punkter” hudcellene. Derfor anbefaler jeg solfaktor 30-50 i ansiktet om sommeren. Samt solfaktor på kropp. Med solfaktor forebygger du blant annet aldring, solskader og pigmentflekker. Kalahari spf 40 er en av solkremer jeg vil anbefale.

Ellers for deg som ønsker å bli brun men ikke ønsker å sole deg har vi en rekke selvbruningsprodukter i St Tropez. En av mine favoritter er St Tropez bronzing mousse.

gallery1lg


Ikke glem å smør kroppen din. Bruk både solkrem og krem.
Huden skal vi bære hele livet og det er da viktig å ta vare på den. Jeg pleier å smøre meg om kvelden. For om natten når vi hviler har kroppen best nærings opptak.

For å være ekstra god mot huden anbefaler jeg kosttilskudd som: omega 3, sink, vitamin E, vitamin A og magnesium.

Jeg husker allerede som barn var jeg opptatt av hud og jeg startet tidlig med gode hudpleie rutiner. Rens morgen og kveld. Jeg vil anbefale rensen som blant annet intral milk og intral tonic i Darphin for en solbrent og sensitiv hud.

Her på Just4u.no kan jeg som hudterapeut finne de rette produktene til deg.
Ta kontakt på pm eller her på bloggen eller sms 95009654.

42AAC4C1-AB50-48FF-8E39-BC7537BF2042

Ønsker dere en fin kveld og en  kjempefin uke som kommer!
Jeanette