Mai 2012 var jeg på «Womans weekend» på Norefjell Ski & Spa. Der var en rekke hudpleiere og andre aktører som hadde stand. I tillegg var det mange ulike foredragsholdere i aksjon.

Jeg var i nede ved resepsjonen da min gode venninne, Karita Bekkemellem, kom mot meg, full av begeistring. «Jeanette, nå har jeg kommet over et helt utrolig bra produkt! Dette må du bare prøve!» Jeg tok henne på ordet, og kort etter var jeg på showrommet til leverandøren for hudpleiemerket Intraceuticals.

Jeg fikk testet dette merket, og det var slik Karita sa. Allerede etter kort tid så jeg gode resultater. Linjene i huden ble glattere, og i tillegg ble den strammere og fikk en fin glød.

3 STEP HYALONIC LAYERING.

Intraceuticals revolusjonerte bruken av multi- vektorisert Hyaluron (hyaluronsyre og hyalronate) er både eksepsjonelt fuktgiver og den har et effektivt leveringssystem for anti aldring. Produktene inneholder en rekke antioksidanter som vitamin A,C og E.

HYALURONSYRE.

Er en naturlig del av huden, denne holder huden fast og ungdommelig, den gjenoppretter hudens naturlige volum, definerer ansiktskonturene og reduserer fine linjer og rynker. Dehydrering er årsaken til at fine linjer og rynker blir synlige og at nedbrytningen av naturlig hyaluron starter. Vanlig hyaluronsyre har for store molekyler til å ha noen fuktighetsgivende effekt ned i de dypere hudlagene. Intraceuticals bruker hyaluronsyre i flere molekylvekter (størrelser) som jobbet i flere lag, som gjør at produktene er svært effektive.

CLEANSING GEL.

Renser og gjør klar huden for Hyaluronic Layering. Den jevner og gjenoppretter hudens tekstur og fjerner makeup, overflødig olje og urenheter.

Påføring: Fukt ansiktet med vann. Ta 1-2 pumper på fuktige hender for å skape skum. Masser på ansikt og hals. Rens godt med rent vann. Følg på med Hyaluronic Layering.

Tips: Dobbelrens for å fjerne mascara og tung make- up.

DAILY SERUM.

Gir mye fuktighet og antioksidanter. Gir et synlig løft og fin hudtone.

Påføring: Etter rens, påfør 1-2 pump i ansiktet og hals, morgen og kveld. For å maksimaleresultater, følg med trinn 2 og 3 av Hyaluronic Layering.

HYDRATION GEL.

Gir fuktighet og bedrer volumet i huden. Den fremstår umiddelbart strammere, fastere og jevnere. Samt jevnet ut utseende av fine linjer og rynker.

Påføring: Påfør 1-2 pump morgen og kveld over ansikt og hals. For maksimal effekt bruk som trinn 2 av 3 til Hyaluonic Layering.

Tips: Ingrediensene i geleen bryter og sprer lyset, slik at huden har et mykere utseende etter påføring.

MOISTURE BINDING CREAM.

Den nærer huden og bedrer teksturen. Beskytter mot frie radikaler og miljømessige påkjenninger. Forbedrer synlig tegn på aldring samt beriker hudoverflaten for å skape en jevn og myk hud.

Påføring: Påfør 1-2 pump morgen og kveld i ansikt og hals. For maksimal effekt, start med Step 1 og 2 av Hyalunoic Layering.

Tips: Er en perfekt base før makeup.

Tilbud kommer, følg med!

Klem fra Jeanette <3