Intraceuticals er en anbefalt hudpleie serie som blir brukt av en rekke kjendiser i Hollywood som blant annet Madonna og Kim Kardashian. Serien er rik på hyaluronsyre og en rekke antioksidanter som vitamin A, C og E.

Produktene balanserer, forbereder, motvirker dehydrering og aldring. Den jevner pigmenteringer og bedrer hudproblemer. Produktene plumper huden samt gir umiddelbart effekt. Den anbefales som en primer før fundation.

3 STEP HYALURONIC LAYERING

CLEANSING GEL.

Renser og gjør klar huden for Hyaluronic Layering. Den jevner og gjenoppretter hudens tekstur og fjerner makeup, overflødig olje og urenheter.

Påføring: Fukt ansiktet med vann. Ta 1-2 pumper på fuktige hender for å skape skum. Masser på ansikt og hals. Rens godt med rent vann. Følg på med Hyaluronic Layering.

Tips: Dobbelrens for å fjerne mascara og tung make- up.

Pris 529,-

DAILY SERUM.

Gir mye fuktighet og antioksidanter. Gir et synlig løft og fin hudtone.

Påføring: Etter rens, påfør 1-2 pump i ansiktet og hals, morgen og kveld. For å maksimaleresultater, følg med trinn 2 og 3 av Hyaluronic Layering.

Pris 1979,-

HYDRATION GEL.

Gir fuktighet og bedrer volumet i huden. Den fremstår umiddelbart strammere, fastere og jevnere. Samt jevnet ut utseende av fine linjer og rynker.

Påføring: Påfør 1-2 pump morgen og kveld over ansikt og hals. For maksimal effekt bruk som trinn 2 av 3 til Hyaluonic Layering.

Tips: Ingrediensene i geleen bryter og sprer lyset, slik at huden har et mykere utseende etter påføring.

Pris 1279,-

MOISTURE BINDING CREAM.

Den nærer huden og bedrer teksturen. Beskytter mot frie radikaler og miljømessige påkjenninger. Forbedrer synlig tegn på aldring samt beriker hudoverflaten for å skape en jevn og myk hud.

Påføring: Påfør 1-2 pump morgen og kveld i ansikt og hals. For maksimal effekt, start med Step 1 og 2 av Hyalunoic Layering.

Tips: Er en perfekt base før makeup.

Pris 979,-

I just love Intraceuticals <3

Bestill produktene på www.just4u.no

Ønsker dere fortsatt en fin sommer!

Klem Jeanette <3