En av de beste tingene jeg vet er er å finne ro, jeg elsker å flyte med tankene mine og la pusten fylle kroppen med masse positiv energi.

Når jeg våkner, ligger jeg og slumrer litt. Det vil si at jeg setter på vekkeklokken 10-15 minutter før jeg egentlig trenger å stå opp. Jeg setter på litt relaxmusikk og lar kroppen min våkne opp i en god og rolig harmoni. Når jeg ligger der, kjenner jeg at jeg gleder meg til å starte denne dagen med hjemme-SPA, bestående av Darphins utmerkede produkter.

Darphin jobber med flere av sansene dine. Med disse produktenene kjenner du at du gleder deg til å ta vare på huden din. Ved å bruke produktene vil du merke at du får en indre ro, en pust som går dypere, noe som gjør at stresshormonet blir roet ned.

Darphin er, ifølge produsenten, basert på en høyavansert vegetabilsk bioteknologi. Før produktene havner på salgshylla blir hver eneste produktserie forsket på i fem til syv år.

Fra leverandøren blir det fremhevet av aromaessensene er diamanten i produktserien, for disse kan brukes som en luksuriøs parfyme. Du bruker én dråpe i panne, kinn, hake og hals. Totalt fem-seks dråper. Ved å kjenne duften av de herlige 99 prosent rene og deilige aromaessene får du en aromaterapifølelse, dette blir nærmest som ren meditasjon! Dette er destress, detox og stress release på en gang. Som det grønne og det rene. Som å flyte i livet og leve på en vakker sky og kjenne roen falle inn over deg.

Dette er de beste livsstilsproduktene jeg vet om. Darphins hudpleie-produkter gjør meg glad og bidrar til at jeg puster bedre. Disse produktene gjør at hverdagen min blir mer meningsfull, og det bidrar til at jeg unngår stress. Jeg finner roen med Darphin <3

Jeg ønsker dere en fin kveld!

Klem Jeanette <3

Gå inn å bestill på www.just4u.no